"Прийде час, проситимете вибачення". Олещук вважає депутатку Безуглу "інструментом для дискредитації"

Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук вважає народну депутатку Мар’яну Безуглу "інструментом для дискредитації вищого військового керівництва". Про це він написав у своєму Телеграм-каналі 30 серпня.

"Жахлива авіаційна катастрофа літака F-16, який пілотував один із найкращих українських льотчиків-винищувачів ОЛЕКСІЙ МЕСЬ, сколихнула увесь світ. Так, 26 серпня 2024 року, у день наймасштабнішого обстрілу України, ми втратили підготовленого пілота, втратили F-16, але ми не втратили людяність і віру в перемогу. Безумовно, МИ З’ЯСУЄМО ПРИЧИНИ АВІАЦІЙНОЇ КАТАСТРОФИ. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які УЖЕ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО РОЗСЛІДУВАННЯ ПРИЧИН. Запевняю, що уже проводиться детальний аналіз, йде розслідування. Маємо ретельно розібратись, що сталось, які обставини,  чия відповідальність. І ЦЕ БУДЕ ЗРОБЛЕНО!", - зазначив Олещук.

"Інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа. ВІЙНА В КРАЇНІ! Але це байдуже для людей, які обрали Мар’яну Безуглу як інструмент для дискредитації вищого військового керівництва. Повісити усіх собак на військо не вийде. Тому я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я, для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!", - вважає Олещук.

"Ви у черговий раз не лише вилили бруд на мене особисто і на Повітряні Сили, ви дискредитували виробників американської зброї – основного союзника України – США! Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди і б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся росія! Не допомагаєте, то хоча б не заважайте нам воювати!", - підсумував командувач Повітряних Сил ЗСУ.

Як повідомлялося, у Генеральному штабі Збройних сил України підтвердили втрату американського винищувача F-16 і загибель пілота.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті