Пригожин нібито живий і вийшов на зв'язок із погрозами - росЗМІ

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин нібито вийшов на зв'язок і "вніс ясність щодо недавньої ситуації". Про це повідомляють російські пропагандистські Телеграм-канали. 

"Те, що сталося днями, давно напрошувалося, мої хлопці хотіли справедливості і пошани, ми заслуговуємо на більше, усю брудну роботу роблять хлопці на передовій, а не паркетні генерали, саме тому інші війська, не перешкоджали нам, бо вони розуміли, що ми за справедливість, але в кабінетах хотіли крові, їм байдуже, скільки хлопців вони покладуть, їм головне вберегти свої посади і дупи на кріслах", - цитують пропагандисти нібито заяву Пригожина. 

Пригожин нібито також звернувся до тих, хто не відвернувся від ПВК "Вагнер" і "продовжує їх підтримувати".  

"Я дякую всім, хто не відвернувся від нас, хто підтримував, але багато хто, хто захоплювався нами раніше, продалися і почали поливати бійців ПВК помиями, і ображати заколотниками", - цитують Пригожина пропагандисти. 

Слід зазначити, що досі немає підтвердження, що це Пригожин заявив особисто, оскільки відсутнє відео або аудіо-підтвердження його заяви. 

Як повідомлялося, американський телеканал CNN звернувся до прес-служби власника ПВК "Вагнера" з питання про місцеперебування Пригожина, оскільки після  припинення бунту він досі не з'являвся на публіці.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті