Провідні фармацевтичні заводи РФ не хочуть співпрацювати з реалізаторами так званої "ДНР" через побоювання санкцій

Провідні фармацевтичні дистриб'ютори та заводи РФ не хочуть співпрацювати з реалізаторами так званої "ДНР" через побоювання санкцій. Про це заявив директор із логістики однієї з найбільших у регіоні аптечних мереж Антон Свистун, - пишуть окупаційні ЗМІ.

"Є певна проблема з тим, що з нашими дистриб'юторами та мережами не працюють топ-10 великих національних дистриб'юторів, не працюють заводи, тому що є певні побоювання санкцій", - розповів він.

Свистун додав, що це одна з причин того, чому аптеки нібито "суб'єкта РФ" не можуть запропонувати нижчі ціни. Ліки потрапляють до донецьких постачальників через "кілька рук", і кожне підприємство робить свою націнку.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті