Протягом минулої доби відбулося 80 бойових зіткнень - Генштаб

Протягом минулої доби відбулося понад 80 бойових зіткнень, та загалом ворог завдав шість ракетних та 53 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з РСЗВ. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 22 жовтня.

Окупанти наносили авіаційні удари по Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

За інформацією Генштабу внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Як повідомлялось раніше, рашисти прицільно обстрілюють бригади енергетиків, які намагаються відновити постачання в населених пунктах.

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті