Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень – Генштаб

Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень. Ворог завдав вісім ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з РСЗВ як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 8 жовтня.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення", - зазначили у Генштабі.

Авіаційних ударів зазнали: Степне Сумської області; Куп’янськ, Петропавлівка, Курилівка, Піщане Харківської області; Новолюбівка, Білогорівка Луганської області; Катеринівка, Спірне, Кліщіївка, Нью-Йорк, Мар’їнка, Новомихайлівка, Антонівка, Водяне, Володине Донецької області; Приютне Запорізької області та Вилкове Одеської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

Як повідомлялось раніше, на північ від Бахмута ворог не дає Силам оборони розвинути наступ - застосовує резерви.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті