Прокуратура «ЛНР» випадково розповіла про зарплату шахтарів «державного» підприємства «Востокуголь». Малувато буде

У «ЛНР» зарплата гірників «державного» підприємства «Востокуголь» з усіма надбавками становить приблизно 33 тисячі рублів (близько 15 тисяч гривень). Це стало відомо з повідомлення однієї з районних «прокуратур» окупованої частини Луганської області.

У ньому йшлося про те, що завдяки втручанню «прокуратури» двом шахтарям виплачено заборгованість із заробітної плати за три місяці. Роботодавець не виплатив гірникам заробітну плату та компенсаційні нарахування за період з квітня по червень 2024 року. Йдеться про суму 200 тисяч російських рублів.

Отже, два шахтарі «Східвугілля» за три місяці заробили близько 200 тисяч рублів, тобто по 33 тисячі рублів (близько 15 тисяч гривень) на місяць.

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті