Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо успішно переніс операцію після замаху - віцепрем'єр

Віцепрем'єр-міністр Словаччини Томаш Тараба в інтерв'ю ВВС заявив, що глава уряду Роберт Фіцо добре переніс операцію після замаху і його життю нічого не загрожує. Про це повідомляє "Європейська правда".

За словами Тараби, "наскільки мені відомо, операція пройшла добре - і я думаю, що в кінцевому підсумку він виживе". Він додав, що зараз життю Фіцо "нічого не загрожує".

Словацький віце-прем'єр розповів, що у Фіцо стріляли "з дуже близької відстані".

"Він отримав важке поранення - одна куля пройшла через живіт, а друга потрапила в суглоб. Відразу ж його доправили в лікарню, а потім на операцію", - сказав Тараба.

Як повідомлялося, у прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стріляли 15 травня після виїзного засідання уряду в місті Гандлова.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті