Прем'єр-міністр Індії Моді зібрався обговорити із Зеленським "мирне врегулювання конфлікту в Україні"

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час візиту до Києва має намір обговорити з президентом Володимиром Зеленським можливості мирного завершення російсько-української війни. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на заяву Моді 21 серпня.

"Я з нетерпінням очікую можливості продовжити попередні бесіди із Зеленським щодо зміцнення двостороннього співробітництва й поділитися поглядами на мирне врегулювання конфлікту, що триває в Україні", -йідеться в заяві Моді.

Індійський прем'єр додав, що сподівається на "якнайшвидше відновлення миру й стабільності в регіоні".

Як повідомляється, Моді відвідає Україну 23 серпня на запрошення Зеленського.

Раніше в МЗС Індії наголосили, що це "історичний візит, оскільки індійський прем'єр уперше відвідає Україну за більш ніж 30 років дипломатичних відносин".

Нагадаємо, Індія погодилася передавати повідомлення між Зеленським та Путіним. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті