Представники Українського Червоного Хреста постраждали від російського обстрілу в Краматорську

Три представники Українського Червоного Хреста (УЧХ) постраждали під час російського обстрілу Краматорська. Про це УЧХ повідомив у Фейсбук 25 вересня.

"Сьогодні, близько 16:00 стався черговий російський обстріл Краматорська Донецької області, внаслідок якого постраждали 3 представники Українського Червоного Хреста", - йдеться у повідомленні.

Вибух стався біля одного з житлових будинків міста, де й перебувала команда Українського Червоного Хреста з гуманітарною місією. Унаслідок обстрілу волонтерка УЧХ дістала осколкове поранення ноги і її негайно доправили до медичного закладу, де планується оперативне втручання. Тілесні ушкодження також дістали голова Краматорської міської організації УКК та водій.

"Український Червоний Хрест, попри небезпеку, пов'язану з війною, ... продовжує свою місію з надання допомоги цивільному населенню! Ми підтримуємо наших постраждалих колег та їхні сім’ї і категорично засуджуємо обстріли гуманітарних організацій і порушення норм і принципів міжнародного гуманітарного права", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо,  у Краматорську відомо вже про 2 загиблих внаслідок удару росіян. Поранені 12, у тому числі троє дітей. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті