"Святкувати" анексію регіонів України на Червону площу зігнали студентів та бюджетників за булки та 800 рублів - очевидці

На «святковий концерт» на Червону площу у москві ввечері 30 вересня з приводу анексії регіонів України традиційно зігнали студентів та бюджетників. Про це повідомляє Телеграм-канал видання "Верстка".

Зазначається, що всередину, за огорожі, пропускали здебільшого «масовку» – людей, яким заплатили 800 рублів за участь чи відправили з роботи. Кореспондентка видання, намагаючись пройти на концерт, зустріла групу жінок із прапорами. Вони розповіли, що їм дали флаєри на роботі та «попросили прийти». Але початку концерту вони не дочекалися: вирушили додому, бо «діти чекають».

Також кореспондентка побачила групу студентів – також із російськими прапорами. Вони пояснили, що їх «зігнали» на Манежну площу. Що відбуватиметься на концерті і хто виступатиме, вони не знали. Сказали лише, що, можливо, доведеться послухати «стендап Путіна».

Кореспондентка "Верстки" примудрилася проникнути на площу завдяки "паличній системі" - невідомий чоловік при вході роздавав запрошення в обмін на "фото для звітності". Бонуси чекали на масовку і всередині - в очікуванні путіна багатьом роздавали безкоштовні булки з корицею. Сам же виступ багатьох розчарував: путін лише повторив тези "про СРСР, погрози з боку Заходу та героїв на фронті" в Україні.

Поки він говорив, люди, які втомилися стояти, розверталися та йшли додому, йдеться у повідомленні.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті