Понад 400 окупантів, п`ять танків і 27 артсистем знищили за добу захисники України

Сили оборони України знищили за добу боїв на різних ділянках фронту 420 російських загарбників. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці вранці 25 вересня.

Так, зазначається, що загальні бойові втрати противника від початку повномасштабного вторгнення становлять близько 276 270 осіб. Також було знищено понад 12 тисяч одиниць різної військової техніки ворога.

За даними Генштабу, напередодні нашим воїнам вдалося спалити 27 ворожих артилерійських систем, по два засоби ППО та РСЗВ. Також "відмінусовано" п’ять танків, 13 бойових броньованих машин, 12 одиниць автомобільної техніки та цистерн з ПММ, чотири одиниці спецтехніки та сім безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Як повідомлялося, у Джанкої в окупованому Криму підірвали автомобіль російського військовослужбовця.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті