Понад 100 тис грн на розвиток власної справи можуть отримати ВПО у двох прифронтових областях

Понад 100 тис грн на розвиток власної справи можуть отримати внутрішньо переміщені особи (ВПО) у двох прифронтових областях. Про це повідомляє Мінреінтеграції України.

"Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps запустила другу фазу Програми підтримки економічної стійкості України. Вона покликана сприяти розвитку мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни. Взяти участь у програмі можуть ВПО, які перебувають у Дніпропетровській та Донецькій областях (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення підприємницької діяльності). Середній розмір фінансової допомоги в межах цієї програми становить 2600 доларів США", - йдеться у повідомленні.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Подати заявку та ознайомитись із критеріями можна на сайті організації.

За додатковою інформацією щодо участі у програмі звертайтеся з 09:00 до 17:00 за номером: 0 800 332 590.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті