Поліцейські провели онлайн-уроки для учнів релокованих шкіл Луганщини, які розкидані по різних областях України

Ювенальні поліцейські Луганської області проводили онлайн-уроки з безпеки дорожнього руху для школярів Луганщини упродовж минулого тижня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм 21 травня.

"В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, інспектори ювенальної превенції роз’яснювали учням луганських шкіл під час онлайн-уроків правила безпечної поведінки на дорозі", - йдеться в повідомленні. 

Дітей навчали бути відповідальними та законослухняними учасниками дорожнього руху. 

Поліцейські нагадали школярам, як правильно використовувати сітловідбивальні елементи в темний час доби, про важливість дбати про власну безпеку та бути помітними на дорозі. Також згадали правила для різних категорій учасників дорожнього руху, розповіли про наслідки та відповідальність за порушення дорожніх правил. По завершенню онлайн-зустрічей проводили вікторини з ПДР.

Зазначається, що всі без винятку навчальні заклади Луганщини є релокованими й працюють лише в онлайн режимі. Учні мешкають здебільшого в безпечних регіонах України, дехто за кордоном, проте продовжують навчання у своїх школах.

Певна кількість учнів шкіл Луганщини залишається в окупації й долучається до занять, тримаючи це в секреті від сусідів і окупаційної "влади", повідомила "ОстроВу" мати такої дитини зі Старобільського району. Як зазначають освітяни, точну кількість таких дітей назвати складно.

Раніше повідомлялось, що для переселенців з Луганщини у двох регіонах України проводять воркшоп "Аптечка першої невідкладної медичної допомоги".

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті