Поліцейські Луганщини привезли гуманітарну допомогу у деокуповані села області

Поліцейські Луганщини доставили гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих сіл області 22 лютого. Відповідне відео розмістила поліція Луганщини в Телеграм. 

"Гуманітарна допомога – єдине, що дозволяє жителям деокупованих населених пунктів Луганщини виживати. Адже в селах немає ні крамниць, ні аптек, ні світла, ні газу. Виїхати чи заїхати в ці населені пункти - небезпечно: дороги заміновані, подекуди прострілюються ворогом, та й артилерія окупантів останнім часом майже не замовкає", - сказано в повідомленні. 

Поліцейські Луганщини, які несуть службу вздовж лінії розмежування, щотижня доставлять допомогу та, за потреби, ліки. Цього разу привезли жителям Греківки, Макіївки, Новолюбівки та Невського свіжий хліб.  Під час візиту також встановили Starlink, тож люди мали змогу поговорити зі своїми близькими та рідними. 

"Також поліцейські знову закликали мешканців подбати про власну безпеку  та виїхати у безпечні місця. Правоохоронці наголосили, що вони разом з  місцевими органами самоврядування нададуть всю необхідну допомогу в евакуації", - зазначається у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в прифронтові села Луганської області поліцейські привезли хліб, консерви й крупи.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті