Прикордонники в Бахмуті прийняли 2 жорстокі бої з росіянами і завдали їм серйозних втрат

Українські прикордонники у понеділок, 2 січня, провели два жорстокі бої з окупантами на околицях Бахмута. Про це у Telegram повідомляє Державна прикордонна служба.

"Сьогодні українські прикордонники біля Бахмута і в самому місті прийняли два дуже жорстокі бої. Один тривав понад чотири години, з 12:30 до 16:50 в районі населеного пункту Підгороднє", - повідомили представники ДПСУ.

Під час цього бою близько 30 росіян намагалися штурмувати позиції наших воїнів. За попередньою інформацією, в результаті нашим бійцям вдалося знищити семеро рашистів, а ще дев'ятьох поранити. Причому серед наших захисників втрат не було.

Другий бій тривав близько години – з 16:00 до 17:00 у районі бахмутського звалища. На цій ділянці прикордонники спільно з бійцями ССО знищили два наглядові пункти росіян.

Аеророзвідка ССО підтвердила знищення п'яти окупантів; ще троє дістали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Бахмутському напрямку ЗСУ перетворили вчора на "вантаж 200" понад 170 окупантів.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті