Підготовка до "жесту доброї волі". Новий командир окупантів Суровікін припустився "непростих рішень" на Херсонщині

Новий командувач російського окупаційного угрупування в Україні генерал Сергій Суровікін заявив про можливе "прийняття непростих рішень" у Херсонській області. Про це 18 жовтня повідомляє міноборони росії у Telegram.

"Дальші наші плани і дії щодо самого міста Херсон залежатимуть від військово-тактичної ситуації, що складається. Повторюю, вона вже на сьогодні дуже непроста... Діятимемо усвідомлено, своєчасно, не виключаючи і прийняття непростих рішень", - заявив "сирійський кат" Суровікін.

Він також ще раз підтвердив успішні удари ЗСУ по Антонівському мосту та греблі Каховської ГЕС, які ускладнюють логістику окупантів.

Нагадаємо, що Суровікіна призначили командувачем російських окупантів в Україні 10 днів тому.

Ввечері 18 жовтня херсонський гауляйтер Сальдо оголосив "організоване переміщення" на лівий берег Дніпра населення чотирьох районів.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті