Побили і запхали у багажник: як окупанти у Донецьку повертають втікачів до "армії ДНР"

У окупованому Донецьку побили та запхали у багажник автомобиля чоловіка, що "служить" у колишньому підрозілі бойовиків "Восток". Про це повідомив блогер, керівник телеканалу "Маріупольське ТБ" Микола Осиченко 30 липня у своєму Телеграм-каналі.

"Толпа вояків із якогось там 11-го полку (колишній підрозділ "Востока") зайшли в під'їзд на Будьонівці, виламали двері, увірвалися у квартиру і побили кийками Кравченка Василя Васильовича. Потім, зв'язавши йому руки, закривавленого вивели на вулицю і кинули в багажник. Він якось зумів вирватися з багажника і побіг у бік магазину "Республіканський", перехожі обурювалися, але не втручалися - нападники кричали, що зловили українського диверсанта. Біля магазину його наздогнали, знову побили, закинули в багажник і відвезли", - розповів Осиченко.

"Відвезли його в розташування цього самого 11-го полку в районі Мотелю. Василь Кравченко "служив" там і, мабуть, утік. Втік, судячи з розповідей його родичів, через те, що командир цього полку відверто свавіллям займається (зокрема цьому Кравченку командир розбив об голову пляшку коньяку)", - пише блогер, додавши, що "з армії "днр" вихід тільки один і це явно не радісний дембель додому".

Як повідомлялося, у Будьонівському районі окупованого Донецька викрали людину: чоловіка побили і кинули в багажник авто.

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті