Південь Одещини другу ніч поспіль атакували "Шахеди": є влучання по інфраструктурі

Росйські загарбники атакували Ізмаїльський район Одеської області ударними дронами в ніч на 4 вересня. Про це повідомив у Телеграмі голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Вже майже дві години ворог атакує наш південь Одещини (Ізмаїльський район) ударними безпілотниками", - написав він о 03:58.

Кіпер додав, що працює протиповітряна оборона, і закликав жителів і гостей Ізмаїльського району бути в укриттях до відбою повітряної тривоги, а також не знімати й не викладати роботу військових. 

Пізніше керівниця прес-центру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону уточнила, що окупанти запускали по Ізмаїльському та Кілійському раонам "Шахеди" у декілька хвиль, обійшлося без жертв.

"Є влучання в цивільну інфраструктуру, є пошкоджені будівлі. Уточнюється інформація щодо постраждалих. Тактика повторилася майже повністю стосовно попередньої ночі. І це цілком передбачувано. Ворог не дає спокою регіону, який не скорився, не здався і не згорнув своєї діяльності після завершення "зернової угоди", - сказала вона.

Як повідомлялося, в ніч проти 3 вересня над Одещиною було знищено 22 "Шахеди".

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті