Відновлення "Київстар": компанія працює над увімкненням послуги SMS

Мобільний оператор "Київстар" повідомив про стан відновлювальних робіт після хакерської атаки. Про це 17 грудня йдеться на сторінці компанії у Facebook.

"Ми спрямували всі зусилля на подолання кризи. І, звісно, це не просто. Але новини від наших спеціалістів — дарують надію та впевненість", - пишуть у "Київстарі". 

Зокрема, вже доступні послуги голосового зв`язку, в тому числі у роумінгу; відновлена мобільна передача даних; розпочато відновлення доступу до M2M для бізнес-клієнтів; планується якнайшвидше увімкнути послугу SMS.

Крім того, зазначається, що у деяких населених пунктах, зокрема, у Києві, все ще виникають складнощі із доступом до «Домашнього Інтернету».

"Це тимчасово. Ми залучили увесь персонал, щоб відновити роботу послуги якомога швидше. Так, поки відбувається стабілізація мережі, мобільна передача даних може працювати повільніше. Це необхідно для безпеки", - запевнив оператор.

Як повідомлялося, у розвідці Британії заявили, що нещодавня кібератака на "Київстар", ймовірно, була однією з найбільших підривних кібератак на українські мережі з початку повномасштабної війни.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті