Після підрива Каховської ГЕС з Херсона евакуйовано понад 1 300 осіб

На Херсонщині сьогодні, 6 червня, через подрив окупантами Каховської ГЕС евакуйовано понад 1 300 осіб. Про це заявив голова ДСНС Сергій Крук, якого

"Наразі в Херсоні розгорнуто роботу евакуаційних пунктів, надається психологічна та медична допомога усім, хто цього потребує. Всього евакуйовано понад 1 300 осіб. Росія вже вдруге намагається відібрати дім у невинних людей, які потерпали від окупації терористів. Наразі 500 осіб та 160 одиниць техніки ДСНС із 11 областей України залучені до ліквідації катастрофи", - зазначив очільник служби.

 

Як повідомлялося, Глава Офіса президента Украины Андрій Єрмак заявив, що станом на сьогодні, росія вже зруйнувала та пошкодила понад 80 населених пунктів Херсонської області.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті