"Піхоту обробляють, як в тирі": один з ватажків "днр" Ходаковський скаржиться на дефіцит боєприпасів

Лідер сепаратистського батальйону "Восток" Олександр Ходаковський заявив про дефіцит боєприпасів у бойовиків. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

За його словами, окремі підрозділи припинили отримувати певну кількість снарядів на добу, що зробило їх легкими цілями для ЗСУ.

"Так, ми виробляємо якусь кількість боєприпасів на місяць, але добова витрата в режимі позиційного бодання майже повністю з'їдала запаси, що надходять на фронт. Наразі командування ухвалило рішення на дільницях, де не ведеться активного наступу, добову видачу припинити майже повністю. Це рішення для передових частин дуже болісне. Коли твою піхоту обробляють, як у тирі – холоднокровно сприймати це неможливо. Але якщо ми розуміємо, що стоїть на кону – нам доведеться терпіти", - поскаржився бойовик 

"Нам гостро необхідно зустріти супротивника так, щоб навіть його можливий тактичний успіх обернувся для нього повним виснаженням, що дозволить нам перегрупуватися і в перспективі заволодіти ініціативою", - мріє Ходаковський.

Як повідомлялося раніше, зрадник Батьківщини Ходаковський отримав від путіна посаду в Росгвардіі - командуватиме карателями СОБРу та ОМОНу в "ДНР". 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті