Оприлюднені фото- та відеодокази викрадення дітей з Херсону родиною депутата Держдуми РФ Миронова

Родина депутата Держдуми РФ Сергія Миронова депортувала дівчику та хлопчика з Херсону. Про цей злочин повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму ТГК.

За його інформацією, Миронови хрестили вкрадену в окупованому на той час Херсоні дівчинку Маргариту Прокопенко.

"Їй поміняли особистість і зробили документи, згідно з якими вона відтепер Марина Миронова", - пише Цаплієнко. 

"Сергій Миронов, лідер фракції «Справедлива Росія» в Держдумі не може не знати, що вчинив воєнний злочин з ознаками геноциду, оскільки переміщення дітей з однієї етногрупи в іншу і є однією з ознак геноциду згідно з міжнародною конвенцією", - додав журналіст.

За його інформацією, також дружина депутата Інна Варламова разом з соратницею Миронова депутаткою Яною Лантратовою вкрали і Іллю Ващенка, доля якого досі невідома. 

Цаплієнко зазначив, що документи та відео з пошти родини Миронова, які точно потраплять до суддів Міжнародного Кримінального суду в Гаазі.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті