Ольга Харлан завоювала першу медаль Олімпіади-2024 для України - перемогу присвятила захисникам та спортсменам, яких вбила Росія

Українська шаблістка Ольга Харлан здобула бронзову медаль в особистій першості на Олімпійських іграх-2024 в Парижі, - пише ТСН.

У поєдинку за "бронзу" 33-річна українка перемогла південнокореянку Чой Себін з рахунком 15:14.

Під час "бронзового матчу" Харлан програла перший період з рахунком 3:8, а в другому поступалася 5:11, але проявила характер і переламала перебіг сутички, вирвавши перемогу.

Це перша медаль України на Олімпійських іграх-2024 в Парижі.

Коментуючи перемогу, Ольга сказала: "Я присвячую це всій Україні, друзі, це вам. Присвячую це нашим захисникам і захисницям. Я присвячую це тим спортсменам, які не можуть сюди приїхати, бо їх вбила росія".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті