Окупанти за добу 380 разів ударили по Запорізькій області, під вогонь потрапили 10 населених пунктів

Впродовж доби російські окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, під ворожим вогнем перебували 10 населених пунктів. Про це у Телеграм вранці 11 травня повідомив начальник ОВА Іван Федоров.

"Ворог завдав ракетний удар по Запорізькому району. 167 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку, Новопавлівку. 22 обстріли з РСЗВ накрили Малу Токмачку та Роботине. 190 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Новоандріївки, Малої Токмачки, Роботиного, Левадного, Вербового, Малинівки та Приютного", - повідомив Федоров. 

За його словами, надійшло 24 повідомлення про руйнування житла, мирні жителі не постраждали.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті