Окупанти з "роскадастру" інвентаризують нерухомість на захопленій території Луганщини

Російські окупанти розпочали інвентаризацію нерухомості на території Луганської області. Про це з посиланням на керівника окупаційного управління «росреестра по ЛНР» Дениса Гедзерука повідомив Телеграм-канал «уряду ЛНР» 17 жовтня. 

«Ми приступили до реалізації великого проекту. І перед нами стоїть завдання: оперативно провести інвентаризацію нерухомості, яка знаходиться на території регіону. Ця робота дасть змогу наповнити ЄДРН (російський єдиний державний реєстр нерухомості. - «ОстроВ») повними і точними відомостями про об'єкти нерухомості», - цитують слова Гедзерука.

Підкреслюється, що «в республіці розпочали масштабну інвентаризацію нерухомості на виконання доручення Путіна». Інвентаризація стартує з території окупованого Станично-Луганського району, де до кінця поточного року окупанти планують обстежити 100 тисяч об'єктів нерухомості. 

Інвентаризацію проводять фахівці «республіканської філії» російської публічно-правової компанії (ПВК) «Роскадастр» разом із колаборантами з «управління росреєстру по ЛНР», так званого «міністерства майнових і земельних відносин ЛНР» і місцевих окупаційних адміністрацій. Крім іншого, окупанти проводять «аналіз документів, що підтверджують права власності на нерухоме майно». 

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Луганської області «влада ЛНР» виявила понад 500 «безгосподарних» будинків і квартир, а луганська колаборантка пояснила власникам «безгосподарного» житла, що в їхні квартири поселять «висококваліфікованих росіян», багатодітні сім'ї та сиріт.

Раніше також окупаційна влада Луганщини заявила, що «ЛНР» завершила інтеграцію у фінансову систему росії.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті