Окупанти вдарили вночі по Чугуєву на Харківщині

Російські окупаційні війська в ніч проти 29 червня завдали ракетного удару по Чугуєву. Про це повідомив у Телеграм голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Близько 1:00 ворог завдав ракетного удару із ЗРК С-300 по м. Чугуїв. Зафіксовано влучання в землю. Пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Попередньо, без постраждалих", - написав Синєгубов.  Він повідомив також, що напередодні російські окупанти обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти в Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах області, є жертви та постраждала серед мирного населення.

"У результаті обстрілу з РСЗВ "Ураган" с. Курилівка Куп'янського району пошкоджено приватні житлові будинки. Поранення отримала 70-річна жінка. Госпіталізована у важкому стані. У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району загинули троє цивільних чоловіків - 45-ти, 48-ми та 57-ми років", - написав Синєгубов.

Крім того, за його словами, у Криничному Куп'янського району пошкоджено приватний будинок і господарські споруди, а в Зеленому Гаю Ізюмського району - будівлю насосної станції.

Як повідомлялося, розбір завалів після ракетного удару в Краматорську закінчено - кількість жертв зросла до 12 осіб

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті