Окупанти в Луганську опублікували черговий список «безхазяйних» квартир

К звана «адміністрація» Луганська оголосила, що розшукує власників житла, яке має ознаки «безгосподарного майна». Про це повідомляють місцеві пропагандисти 9 жовтня.

«На адресу столичної адміністрації надійшла інформація про наявну заборгованість за утримання будинку та прибудинкової території понад 1 рік за адресами:

  • г. Луганськ, кв. Зарічний д. 12 кв. 121
  • г. Луганськ, кв. Волкова буд. 20А кв. 82
  • г. Луганськ, вул. Ломоносова д.100 кв.3
  • г. Луганськ, вул. Ватутіна д. 97 кв. 65
  • г. Олександрівськ, кв. Гагаріна д. 1 кв. 1
  • г. Олександрівськ, кв. Гагаріна д. 1 кв. 4
  • г. Олександрівськ, кв. Гагаріна буд. 2 кв. 3

«Ці квартири згідно зі ст. 2 п. 1 закону про особливості виявлення, використання та визнання права муніципальної власності муніципальних утворень Луганської народної республіки на житлові приміщення, мають ознаки безгосподарного майна», - пишуть окупанти та закликають “осіб, які вважають себе їхніми власниками або мають на них права, протягом 30 календарних днів з дня розміщення такого оголошення з'явитися за адресою м. Луганськ, кв. Дімітрова, 30” з документами.

Статті

Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Всі статті