Окупанти обстріляли Краматорськ із РСЗВ "Торнадо-С" і вдарили ракетами та "Градами" по Авдіївці

Російські війська за добу 19 разів обстріляли житлові квартали в 12 населених пунктах Донецької області з використанням ракет, безпілотників, РСЗВ "Торнадо-С" і "Град", артилерії. Про це 8 липня повідомляє поліція Донеччини.

"Гучно було в Авдіївці та Краматорську, смт Неліпівка, селах Веселий Гай, Дружба, Іванопілля, Катеринівка, Невельське, Нескучне, Предтечине, Пречистівка, Шахтарське. В населених пунктах пошкоджено чотири житлових будинки, завод, складські приміщення, автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, по Авдіївці росіяни вдарили чотирма ракетами, задіяли також "Гради" й артилерію. Пошкоджено два багатоквартирних будинки й заводський цех. З артилерії армія РФ також поцілила у приватний будинок в Катеринівці Мар’їнської громади.

Краматорськ окупанти накрили з реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті