Окупанти на Херсонщині запровадили для учнів обов'язковий курс управління дронами

Для учнів середніх класів місцевих шкіл тимчасово окупованої Херсонської області російські загарбники ввели обов'язковий курс управління дронами. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що цього разу учні Благодатнівської школи після проходження теоретичних навчань змагалися у своїх вміннях керувати квадрокоптерами. 

Так, учасниками "гонок" стали учні 5-6 класів.

Крім того, окупанти запровадили на ТОТ модуль з технологій БПЛА на уроках праці. Він начебто спрямований на вивчення технологій, конструкції та складання безпілотних літальних апаратів для військових цілей. 

У ЦНС додали, що серед учнів активно ведеться агітація щодо подальшого навчання на технічних спеціальностях і працевлаштування на військових заводах.

"Кремль вважає управління БПЛА однією з основних навичок у підготовці до військової служби. Росіяни планують залучити якомога більше молоді до своїх мілітарних структур і на роботу в оборонну промисловість. Цими діями окупанти знову порушують міжнародне право, використовуючи цивільне населення у військових цілях", - наголосили в Центрі нацспротиву.

Як повідомлялося, на Херсонщині окупанти оголосили призов чоловіків до російської армії. 

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті