Окупанти атакували вночі Миколаїв, є загиблі

Російські окупанти у ніч на 20 липня атакували Миколаїв. Внаслідок влучання сталася пожежа у житловому будинку: є загиблі та щонайменше 18 поранених. Про це повідомили у Телеграм міський голова Миколаїва Олександр Сєнкевич та керівник ОВА Віталій Кім. 

За словами Віталія Кіма, станом на 06:14 у місті загалом постраждало 18 людей, з них 9 госпіталізовано, у т.ч. 5 дітей, 2 людей врятовано з-під завалів - чоловік та жінка.

"Наразі на місце виїхали комунальники, які починають прибирати територію. Щодо відселення людей, влада має дві локації. З жителями працюють представники адміністрації району", - заявив  міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Очільник ОВА Миколаївщини Віталій Кім зазначив, що в результаті обстрілу загорівся житловий будинок. Він додав, що є й загиблі.

Раніше Сєнкевич розповів, що приліт був у центрі міста.

"На одній із адрес величезна вирва біля триповерхового житлового будинку. Пожежа дуже серйозна. На місці вже працюють рятувальники ДСНС. Довкола багато пошкоджених будинків. На іншій адресі горять кілька гаражів. Рятувальники гасять", - зазначав міський голова.

Пізніше він додав, що зазнали пошкоджень щонайменше 5 житлових багатоповерхових будинків (вікна, двері, балкони, стеля). 

"На іншій адресі пошкоджено близько 15 гаражів. Тут також вибиті вікна у кількох багатоповерхівках", - заявив Сєнкевич.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті