Окупанти атакували вночі Миколаїв, є загиблі

Російські окупанти у ніч на 20 липня атакували Миколаїв. Внаслідок влучання сталася пожежа у житловому будинку: є загиблі та щонайменше 18 поранених. Про це повідомили у Телеграм міський голова Миколаїва Олександр Сєнкевич та керівник ОВА Віталій Кім. 

За словами Віталія Кіма, станом на 06:14 у місті загалом постраждало 18 людей, з них 9 госпіталізовано, у т.ч. 5 дітей, 2 людей врятовано з-під завалів - чоловік та жінка.

"Наразі на місце виїхали комунальники, які починають прибирати територію. Щодо відселення людей, влада має дві локації. З жителями працюють представники адміністрації району", - заявив  міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Очільник ОВА Миколаївщини Віталій Кім зазначив, що в результаті обстрілу загорівся житловий будинок. Він додав, що є й загиблі.

Раніше Сєнкевич розповів, що приліт був у центрі міста.

"На одній із адрес величезна вирва біля триповерхового житлового будинку. Пожежа дуже серйозна. На місці вже працюють рятувальники ДСНС. Довкола багато пошкоджених будинків. На іншій адресі горять кілька гаражів. Рятувальники гасять", - зазначав міський голова.

Пізніше він додав, що зазнали пошкоджень щонайменше 5 житлових багатоповерхових будинків (вікна, двері, балкони, стеля). 

"На іншій адресі пошкоджено близько 15 гаражів. Тут також вибиті вікна у кількох багатоповерхівках", - заявив Сєнкевич.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті