"НЕТ! СОВСЕМ": так виглядає асортимент запчастин на автівки "по-ЛНРівськи"

В окупованому Старобільску Луганської області є дефіцит запчастин практично на всі марки авто. Одне з відповідних оголошень, повішене на дверях магазину автозапчастин, надіслав "ОстроВу" місцевий мешканець. Фото зроблено 27 серпня.

Раніше повідомлялось, що на окупованій території Луганщини, де окупанти знищують всю літературу українською мовою, відключили українське телебачення і заблокували українські сайти, вирішили, що потрібен новий виток боротьби з "українською пропагандою".

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті