Новошахтинський завод нафтопродуктів в РФ зупинився через атаку дронів ГУР

Безпілотники Головного управління розвідки Міноборони України атакували 13 березня Новошахтинський завод нафтопродуктів у Ростовській області РФ, роботу підприємства зупинено. Про це повідомив співрозмовник "Української правди" в ГУР МО 13 березня.

Співрозмовник УП наголосив, що цей об'єкт держава-агресор використовує у військових цілях.

Російські ЗМІ спочатку овідомляли, що що на підльоті до Новошахтинська було знищено три БПЛА.

Пізніше губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що українські БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів і технологічні об'єкти підприємства зупинено. При цьому, за словами російського чиновника, загиблих і поранених немає.

Як повідомлялося, уночі 13 березня Служба безпеки України атакувала дронами одразу три нафтопереробних заводи РФ. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті