Нова Каховка стала "новою Чорнобаївкою": за добу 15 вибухів - Хлань

Надвечір 21 серпня у Новій Каховці, що на Херсонщині, пролунали близько 15 вибухів. Про це повідомляли місцеві мешканці у соціальних мережах. Згодом інформацію про вибухи підтвердив депутат Херсонської облради Сергій Хлань на Facebook.

"Вчора Чорнобаївка, прямо зараз Нова Каховка. Вже приємна закономірність у прильотах по позиціях росіян. Немає тут більше безпечного місця для ворога, горіти їм на Херсонщині як у пеклі", – прокоментував він.

Також, за його словами, ЗСУ успішно відбили штурм і завдали втрат окупантам у напрямку Потьомкиного на Херсонщині. Знов були вражені та знищені ворожі склади у Чорнобаївці та Старицях.

Зважаючи на постійні удари в напрямку Чорнобаївки, росіяни зменшили обсяги логістики, які проходили крізь цей населений пункт та почали перенаправляти озброєння у напрямку Нової Каховки. Але навіть це не врятувало окупантів від чергової "бавовни".

"Нова Каховка стала такою собі "новою" Чорнобаївкою. Через греблю Каховської ГЕС туди доставляли боєприпаси та техніку", – пояснив Хлань.

Як повідомлялось раніше, окупанти провалили підготовку до проведення "референдуму" на Херсонщині.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті