Нова пошта призупинила прийом допомоги постраждалим від підриву Каховської ГЕС

Нова пошта разом з БФ "Онуки" призупинили збір допомоги для постраждалих через підрив Каховської ГЕС - за словами компаній, вже зібраної гуманітарки вистачить на кілька місяців. Про це повідомила "Нова пошта" на своєму  сайті.

Зазначається, що за 4 дні було зібрано близько 50 тисяч посилок для постраждалих. За підрахунками волонтерів, це приблизно 200 кг допомоги на одну людину, яка того потребує.

"За останні 4 дні українці принесли у відділення Нової пошти 50 тисяч посилок для постраждалих від підриву Каховської ГЕС. Це 1500 тонн гуманітарної допомоги. Тобто 200 кг вантажу на кожну людину, яка потребує першої допомоги. Це у декілька разів перевищує потреби постраждалого населення", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що надісланої допомоги вистачить на 3-6 місяців, залежно від потреб населення.

Призупинення збору діятиме, поки працівники фонду та волонтери не відсортують і не розподілять вже отримані гуманітарні вантажі.

Нагадаємо, раніше Нова пошта разом з БФ "Онуки" запустили збір та безкоштовну доставку допомоги для постраждалих від підриву Каховської ГЕС.

Як повідомлялося, під час рятувальної операції на півдні України вдалося евакуювати близько 4 тисяч осіб. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті