НОК визнав найкращу спортсменку 2023 року. Титул отримала Ярослава Магучіх

Експертна комісія Національного Олімпійського комітету (НОК) України з визначення найкращих спортсменів та тренерів визначилась з переможцями. Найкращою спортсменкою 2023 року стала Ярослава Магучіх. Про це йдеться у повідомленні НОК.

За рішенням Експертної комісії, за результатами виступів українських атлетів на провідних міжнародних змаганнях в олімпійських видах програми за підсумками 2023 року:

«Найкращою спортсменкою 2023 року» стала Ярослава Магучіх – чемпіонка світу та ІІІ Європейських ігор з легкої атлетики (стрибки у висоту);

«Найкраща тренерка 2023 року» – Тетяна Степанова – особиста тренерка Ярослави Магучіх;

«Найкращим юним спортсменом 2023 року» визнано Олександра Желтякова –  дворазового чемпіона світу та Європи з плавання серед юніорів, володаря олімпійського нормативу (на дистанціях 100 та 200 м на спині);

«Найкращим тренером юного спортсмена 2023 року» став Олександр Кулик – особистий тренер Олександра Желтякова.

"За підготовку найкращої спортсменки 2023 року Ярослави Магучіх нагороди отримають і Федерація легкої атлетики України та Центральний спортивний клуб Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті