«Депутати ДНР» поїхали спостерігати за незаконними «виборами» в Південній Осетії

Делегація «народної Ради ДНР» вирушила до Південної Осетії як спостерігачі за «парламентськими виборами» в цій частково визнаній «державі». Про це йдеться в повідомленні прес-служби «уряду республіки».

Незаконні вибори на окупованих територіях Грузії проводяться 9 червня.

"Ми очікуємо, що вибори пройдуть на найвищому рівні. Минулого року ми обирали депутатський корпус Народної Ради ДНР I скликання у складі Росії, тож у нас є досвід у проведенні подібних заходів", - пообіцяв один із “депутатів”, що донецькі спостерігачі спостерігатимуть чесно.

Республіка Південна Осетія частково визнана держава на Південному Кавказі, за підтримки російських окупантів незаконно проголошена на території Грузії.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті