Наступальні дії ворога біля Соледара, Бахмута та Кодеми успіху не мали – Генштаб

Наступальні дії, які окупанти вели на Донеччині біля населених пунктів Соледар, Бахмут і Кодема, не мали успіху. Про це повідомляється в зведенні Генштабу ВСУ від 6:00 26 серпня.

"Біля Соледара, Бахмута та Кодеми ворог вів наступальний бій, успіху не мав", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що на Донецькому напрямку ворог не полишає спроб ведення штурмових та наступальних дій.

"Продовжує зосереджувати зусилля на Бахмутському і Авдіївському напрямках", – повідомляє Генштаб.

Підкреслюється, що на Бахмутському напрямку вогневого ураження зазнали райони Бахмута, Бахмутського, Веселої Долини, Майорська, Зайцевого, Соледара, Білогорівки та Яковлівки.

На Слов’янському напрямку противник вів бойові дії з метою утримання зайнятих раніше рубежів та недопущення просування підрозділів Сил оборони. Продовжував здійснювати вогневе ураження із танків, ствольної артилерії та РСЗВ поблизу Норцівки, Дмитрівки, Долини, Мазанівки та Богородичного.

На Краматорському напрямку здійснював обстріли позицій наших військ та цивільної інфраструктури із артилерійських систем неподалік Івано-Дар’ївки, Серебрянки, Тетянівки, Григорівки, Званівки та Роздолівки.

Раніше повідомлялось, що ворог намагався вести наступальні дії на кількох напрямках, отримав відсіч і з втратами відійшов.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті