Над російським Білгородом спрацювала система ППО - пролунало щонайменше 16 вибухів

У росії над Білгородом спрацювала система протиповітряної оборони, прозвучало щонайменше 16 вибухів, - повідомляє російське РИА Новості 16 жовтня.

Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков у Телеграм-каналі повідомив, що, за попередніми даними, є постраждалі.

"Пройшов обстріл. Об'їжджаю територію міста та Білгородського району. За підсумками обов'язково поділюсь інформацією. За попередніми даними, є двоє поранених", - написав він.

Зазначимо, що цього разу Гладков не звинуватив ЗСУ в ударах по території області, як це було раніше у його повідомленнях.

Як повідомлялося, у районі аеропорту російського Білгорода місцеві жителі зафіксували приліт невідомого боєприпасу та вибух.

Нагадаємо, 15 жовтня троє військових у військовій частині в Білгородській області РФ почали стрілянину і вбили 22 товариші по службі.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті