На Таврійському напрямку знищено 7 складів боєприпасів – Тарнавський

На Таврійському напрямку за добу Силами Оборони знищено сім складів боєприпасів ворога та 24 одиниці техніки. Про це повідомив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму телеграм-каналі 11 вересня.

"Знищено 24 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 2 артилерійські системи та міномети, 2 РСЗВ, 14 БпЛА, 3 одиниці автомобільної техніки та 3 одиниці спеціальної техніки. Також було знищено 7 складів боєприпасів ворога", - написав Тарнавський.

Також, за словами командувача ОСУВ "Таврія", за останню добу втрати ворога склали 359 осіб. З них 102 – безповоротні, та 257 – поранені.

Загалом, артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1255 вогневих завдань.

Також Тарнавський зазначив, що протягом минулої доби ворог 19 разів атакував наші позиції та здійснив 763 обстріли, завдав 1 ракетного та 12 авіаударів.

Як повідомлялось раніше,  українські прикордонники показали, як ліквідували та взяли в полон окупантів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті