На Таврійському напрямку Сили оборони знищили за добу понад 300 окупантів та 170 ворожих безпілотників

Бійці оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" у зоні своєї відповідальності минулої доби ліквідували понад 300 російських загарбників та знешкодили 170 ворожих безпілотників різних типів.Про це командувач ОСУВ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграм 4 лютого.

Він заявив, що на вказаній ділянці фронту захисники України стійко тримають оборону та проводять активні дії на визначених напрямках.

Загальні добові втрати російських військ на Таврійському напрямку, за даними командувача, становлять 332 особи та 24 одиниці військової техніки без урахування безпілотників.

Так, знищити вдалося ще один танк загарбників, п'ять бойових броньованих машин і стільки ж одиниць спеціальної техніки, три артилерійські системи й десять автомобілів ворога. Крім того, минулої доби знищені два склади ворожих боєприпасів і два інші важливі об’єкти армії РФ.

Російські війська в операційній зоні ОСУВ "Таврія" протягом доби провели 41 бойове зіткнення, здійснили 36 авіаційних, один ракетний і 695 артилерійських ударів.

Нагадаємо, воїни ЗСУ на Таврійському напрямку показали, як палає військова техніка РФ. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті