На півдні України майже удвічі збільшилася кількість боєзіткнень, ворог безуспішно намагався відновити втрачене

За останні дні кількість ворожих атак на півдні України збільшилася майже вдвічі. Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

"Протягом минулої доби ворог збільшив свій тиск, завдав 6 ракетних, 17 авіаційних ударів. Противник здійснив 879 артилерійських обстрілів, також відбулося 34 бойові зіткнення. Ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Авдіївки й покращити своє тактичне положення біля Новоселівки та східніше від Степового. Окрім того, продовжує тиснути на Мар’їнку, зафіксовано 10 невдалих атак. На Запорізькому напрямку противник намагається відновити втрачене положення в районі Новодарівки та західніше від Вербового, а також повернути раніше втрачені позиції в районі Роботиного", — повідомив він.

Він також зазначив, що, як порівняти з попередніми днями, кількість боєзіткнень загалом зросла майже вдвічі.

Як повідомлялося раніше, РФ зосередила у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті