На підконтрольній Україні території Запорізької області "вживу" працюють 40% шкіл. Для підвозу дітей зі шкіл без укриттів придбано 25 автобусів

У змішаному форматі працюють 40% шкіл підконтрольної Україні території Запорізької області - це понад 120 закладів освіти. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров в ефірі "Єдиних новин" 6 вересня.

"У змішаному форматі працюють понад 120 шкіл, що складає 40% від загальної кількості шкіл області на підконтрольній Україні території", - повідомив Федоров. 

За його словами, навчання відбувається за графіком виключно в бомбосховищах, підвалах, найпростіших захисних приміщеннях.

Обласною адміністрацією придбано 25 автобусів для підвозу дітей зі шкіл без укриттів до шкіл з укриттями. 

Федоров також зазначив, що вчителі, які вийшли на офлайн навчання, отримають підвищення зарплати на 20-25%. 

Раніше повідомлялось, що в Запорізькій спецшколі-інтернаті одночасно зможуть навчатися офлайн понад 160 дітей з порушеннями зору та повною сліпотою.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті