На окупованій Старобільщині під час пожежі загинув чоловік, будинок згорів

Житель села Калмиківка окупованого Старобільського району Луганської області загинув на пожежі в житловому будинку 16 жовтня. Про це повідомило МНС РФ в Телеграм. 

«...Рятувальники МНС Росії одночасно з гасінням проводили пошук, унаслідок якого виявили господаря без ознак життя», - ідеться в повідомленні окупантів.

Уточнюється, що пожежа сталася в житловому будинку в селі Калмиківка на вул. Шкільній 16 жовтня.

«Пожежею знищено дах житлового будинку на площі 70 квадратних метрів, домашні речі на площі 40 квадратних метрів; пошкоджено стіни кімнати на площі 21 квадратний метр», - пише окупаційне відомство.

Судячи з відео і фото, опублікованих МНС РФ, від будинку залишилася тільки цегляна «коробка».

Причину пожежі встановлюватимуть органи дізнання, повідомили також окупанти.

Раніше повідомлялося, що окупанти на Луганщині змусять боротися з пожежами «добровільну пожежну охорону» на безкоштовній основі.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті