На Одещині від атаки дронів по об'єкту інфраструктури постраждали шестеро людей

Російські війська в ніч проти 13 вересня атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив у Телеграмі.

"Російські терористи вчергове атакували південь Одещини. Декілька груп ударних дронів було спрямовано по Ізмаїльському району. На жаль, є влучання. Зафіксовані пошкодження припортової та іншої цивільної інфраструктури", - написав він.

На місці триває ліквідація наслідків ворожої атаки, рятувальники приборкують пожежу.

За словами Кіпера, відомо про шістьох постраждалих цивільних осіб.

"Три людини у важкому та троє у середньому стані важкості доставлені до лікарні, їм надається вся необхідна допомога", - зазначив голова ОВА.

Як повідомлялося, попередню атаку на Одещину росіяни здійснили 3 вересня, випустивши по півдню регіону 25 безпілотників "Shahed-136/131". Повітряні сили збили 22 БпЛА.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті