На найгарячіших ділянках фронту за добу відбулося понад 100 боєзіткнень – Генштаб

Російські війська протягом доби атакували позиції Збройних сил Ураїни одразу на шести напрямках фронту, відбулося 108 бойових зіткнень. Про це повідомив Генштаб ЗСУ станом на ранок 11 жовтня.

Зокрема, на Авдіївському напрямку окупанти зосередили для наступу сили до трьох батальйонів за підтримки танків та броньованих машин.

"Загарбники активізувалися в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського. Наші захисники відбили усі атаки ворога та не допустили втрат рубежів і позицій", - поінформували в штабі.

Водночас на Бахмутському напрямку Сили оборони відбили атаки ворога в районах Кліщіївки та Андріївки. В той же час українські бійці продовжували штурмові дії південніше Бахмута, мали успіх в районах східніше Кліщіївки та східніше Андріївки.

На Куп’янському напрямку ЗСУ відбили понад 30 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області, а на Лиманському напрямку продовжують стримувати наступ противника в районах Макіївки та Діброви Луганської області. 

Окрім того, Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. 

На Шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії біля Золотої Ниви та Володиного Донецької області.

Як повідомлялося, авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті