На Миколаївщині сталася пожежа через "шахед", що влучив у базу відпочинку

У ніч на 7 січня силами та засобами ППО на Миколаївщині знищено п’ять БпЛА типу "Shahed 131/136", один з яких влучив у рекреаційну зону, внаслідок чого на законсервованій базі відпочинку сталася пожежа. Про це повідомив у Телеграм голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"У ніч на 7 січня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено п’ять БпЛА типу «Shahed 131/136». Увечері, 6 січня, відбулось влучання БпЛА типу «Shahed-131/136» в рекреаційній зоні, внаслідок чого на одній із законсервованих баз відпочинку сталося займання. Пожежу оперативно ліквідовано. Без постраждалих", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 6 січня, о 10:47 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади.

"А об 11:28 та сьогодні вночі, 7 січня, о 00:30 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по населеному пункту Куцурубської громади. Постраждалих немає", - зазначив очільник ОВА. 

Нагадаємо, сили ППО 7 січня сбили в небі над Україною 28 "шахедів". 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті