На Київщині унаслідок ворожої атаки зафіксоване падіння уламків в трьох районах

У Київській області падіння уламків унаслідок ворожої атаки зафіксоване в трьох районах, усі – на відкритих місцевостях поза межами забудови. Про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

"Ворог вкотре намагався атакувати нашу область. Тривога оголошувалася тричі та тривала з вечора і майже всю ніч – загалом більше 7 годин. В повітряному просторі були зафіксовані ракети та ударні дрони. В регіоні працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. Влучань в житлові та критичні інфраструктурні об’єкти не зафіксовано. Постраждалих немає. На цей час оперативні групи фіксують падіння уламків в 3 районах на відкритих місцевостях поза межами забудови. Робота триває", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, вночі 12 липня збито 5 крилатих ракет та 11 ударних дронів Shahed-131/136 і безпілотників невстановленого типу. Ракети збиті в Хмельницькій, Сумській та Черкаській областях, дрони – у Миколаївській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій, Херсонській та Сумській.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті