На Херсонщині росіяни скинули з дрона вибухівку біля пункту гумдопомоги, поранена жінка

Російські військові скинули з безпілотника вибухівку поруч із пунктом видачі гуманітарної допомоги на Херсонщині, через що поранення отримала жінка. Про це 6 липня повідомила прес-служба обласної прокуратури.

"У одному з сіл Новоолександрівської громади поблизу пункту видачі гуманітарної допомоги, російські військові скинули вибухівку з безпілотника, поранення отримала місцева жителька", - йдеться в повідомленні.

Крім того, надвечір ворожі війська атакували село в Бериславському районі, травмовано місцевого жителя. За попередніми даними, обстріл мирного поселення здійснювався керованими авіабомбами.

Всього за добу внаслідок обстрілів населених пунктів у Херсонському районі постраждало щонайменше шість осіб, пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, автотранспорт.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті