На Харківському напрямку складна ситуація, кількість обстрілів зросла - ОТУВ "Харків

Кількість обстрілів на Харківському напрямку зросла, ворог здійснює перегрупування для наступальних дій. Про це розповів полковник  ОТУВ "Харків  Віталій Саранцев 14 липня у ефірі телемарафону.

"Російські окупанти здійснюють перегрупування. З районів населених пунктів Мороховець та Красне з метою продовження штурмових дій противник здійснює переміщення особового складу штурмових груп в районі Глибокого. В районі Вовчанська здійснює підготовку штурмових груп до ведення наступальних дій", – розповів полковник  ОТУВ "Харків  Віталій Саранцев.

За його словами, ворог завдав в напрямку наших позицій 20 авіаударів із застосуванням 26 КАБів, 41 удар дронами, а також 440 обстрілів позицій наших військ – ще недавно кількість обстрілів була близько 300-350.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті